14 Nisan 2014 Pazartesi

Çim Halı Fiyatları

Çim Halı Fiyatları
Çim halı fiyatlarını belirleyen özellikler hakkında ayrıntılı bilgi bulabileceğiniz bu sayfada, yapay çim masraflarını karşılaştırabilirsiniz. Öncelikle yapay çim uygulamasında nelere dikkat etmeniz gerektiğini, "Çim halı seçerken nelere dikkat etmek gerekir?" yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Yapay çim fiyatlarından sonra, yapay çim nerelerde satılır konusuna da değineceğiz. Suni çim nedir merak ediyorsanız onun cevabını da ilk yazımız olan, "Çim halı" yazımızda bulabilirsiniz.

Yapay çim fiyatları İzmir, İstanbul, Adana gibi büyük illerde farklılıklar göstermektedir. Bunun sebeplerinden bir tanesi kullanılan malzemenin kalitesi, üretim yelpazesi ve ürün dayanıklılığı ile ilgilidir. Ancak çim halı fiyatlarını geniş bir yelpazeye yayan en önemli unsur kullanılan suni çimin yüksekliği, dikiş sıklığı, yüzey malzemesi ve kullanılan malzemenin çeşitliliğidir. Bu bağlamda farklı yüksekliklere sahip farklı kategorilerdeki çim halılar metre kare birim fiyatı üzerinden fiyatlandırılır.



Çim halı uygulanacak alanın büyüklüğü de metrekare birim fiyatını etkiler. Günümüzde en yaygın şekilde halı saha çimi olarak halı sahalarda kullanılsa da, tüm konut, otel, alışveriş merkezi gibi yapılarda da yapay çim oldukça kullanılmaktadır. Yüksekliğe göre farklı modelleri, "Çim halı modelleri" sayfamızda inceleyebilirsiniz.

Bu bağlamda piyasada çok geniş fiyat aralığına sahip çim halı seçenekleriyle karşılaşabilirsiniz. İletişim sayfamızdan çim halı fiyatlarıyla ilgili detaylı bilgi talep edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder