5 Nisan 2014 Cumartesi

Çim Halı

Çim Halı - Alan Uygulaması
İnsanlar kendilerini doğaya yakın hissetmek isterler. Günümüzdeki beton yığınları arasında en ufacık yeşil bir alan insanlara huzur verir. Yeni biçilmiş bir bahçenin görünümü en çok huzur veren ortamlar arasındadır. Bu nedenle etrafımızda peysaj çalışmaları yapılmakta, yeşil alanlar şehirlerin vazgeçilmez parçası olmaktadır.

Bazı durumlarda yeşil alanların bakımı oldukça zordur. Yüksek bakım maliyetleri ve ulaşım zorluğu gibi nedenlerle bu alanların bakımı zorlaşır. 4 mevsim bakımsız kalsa da yemyeşil kalabilen bir malzemedir çim halı.



Çeşitli malzemelerden üretilen suni çim olarak ta bilinen çim halılar, bakıma, sulamaya, güneşe ihtiyaç duymazlar. Gerçek çim hissini en iyi yansıtan ürünlerdir. Çim halı üretiminde kaliteli markalar tercih edildiğinde yıllarca yemyeşil bahçelere sahip olmak mümkündür.

Suni Çim - Bina Uygulamaları
Çim halı kalitesi yanında çim halı fiyatlarının uygun oluşu ve çim halı temizliğinin kolay oluşu önemli bir ayrıntıdır. Uygun fiyatlı, kaliteli ve kolay temizlenebilen çim halılar ülkemizde üretilmektedir. Çim halı denildiğinde ülkemizde akla gelen en profesyonel isim Nurteks ön plana çıkmaktadır.

Çim halı konusunda yıllardır geniş ürün yelpazesinde çim halı üreten Nurteks 18mm'den 50mm'ye kadar çeşitli kalınlıklarda, renklerde ürün gamına sahiptir. Çim halı sadece yeşil alan oluşturmakta değil aynı zamanda dekorasyon ve konsept oluşturmada da kullanılmaktadır.

Yapay Çim - Yeşil Alan Uygulaması
Havuz kenarlarında, bina duvarlarında, balkonlarda, otel, restoran içleri ve teraslarında suni çim yani çim halı kullanılmaktadır. Sulama ihtiyacı olmayan suni çim yıllarca tazeliğini koruyarak bulunduğu ortama renk ve huzur katmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder